Geen Verzendkosten in Nederland

Bij bestellingen boven €60,-

Beveiligde verbinding

Snelle verzending

Zeer zuinig in gebruik

Rubber op rubber,rubber op metaal hout en kunststof lijmen.

Gepost door R. de Boer 15-01-2018 0 Reacties

 

Het lijmen van rubber.

Bij het lijmen van rubber op rubber, rubber op metaal, of rubber op alumnium is het belangrijk om te weten welk rubber er gelijmd moet worden.
​Is het rubber dat constant in- en uitveert, of rubber matten, waar bijvoorbeeld heftrucs over rijden, dan is het verstandig om de Industrielijm Elastic te gebruiken, de lijm veert bij het inveren terug.

​Voorhet lijmen van autorubbers is de Industrielijm Black XXL zeer geschikt, omdat deze zeer goed hecht op metaal (ook aluminium ) en omdat hij met miniscule rubber deeltjes is gevuld erg goed  tegen trillingen kan, deze lijm kan ook heel goed worden 
gebruikt om schoenzolen en rubberen laarzen te lijmen.


​Je hebt een dunne en een iets dikkere uitvoering, dus als er bijv. sprake is van een erg ruw of poreus oppervlak, dan is de dikke uitvoering van de Industrielijm Black XXL het meest geschikt.

​Ook voor gebruik in de audio wereld, waar veel trilligen zijn in bijv. de speakers is de Industrielijm Black XXL zeer geschikt.

Voor u begint met lijmen de delen eerst goed schoon maken met ontvetter of als er oude lijm is met aceton
​Wees wel voorzichtig met aceton, het kan bijvorbeeld, lak etc beschadigen, probeer het eerst ergens uit waar het buiten het zicht is en doe niet teveel op het doekje.

!23lijm.com


  

 

 

 

 

 

 

Post een bericht