Menu
Winkelwagen

Uv-lijm of glaslijm, de gemakkelijkste, snelste en onzichtbaarste manier om glas, kristal, plexiglas en polycarbonaat te lijmen.

Uv-lijm, glaslijm kopen?

De meeste lijmen die je in huis of op je werkplek aantreft, zijn niet bedoeld om glas te verlijmen, zoals bijvoorbeeld de de gewone industie of seconde lijm.
Secondelijm en/of industrielijm hechten niet goed op super gladde oppervlaktes en kunnen niet goed tegen widdeling van temperaturem en vocht.

Waar vindt ik een erg sterke en super heldere glasllijm?

Voor glasreparaties is glaslijm van 123lijm.com een prima keuze.
Onze MR Glaslijm, uv-lijm is de perfecte lijm voor alle soorten en doorzichtig, gekleurd, gebrandschilderd en getint glas.
De MR Uvlijm, glaslijm heccht snel zonder klemmmen of extra gereedschap ( uitgezonderd evt. uv-lampje ).
De MR Glaslijm, uv-lijm, is en blijft blijft transparant na uitharding, zodat u uw glas snel en onzichtbaar kan lijmen.

De Glaslijm lijmt ook metalen zoals aluminium en rvs op glas

De glaslijm, uv-liijm is ook water- en vaatwasbestendig.
Deze speciale glaslijm, uv-lijm is ontworpen om glas op glas en glas op andere niet poreuze materialen zoals metalen te lijmen, ook lijmt deze lijm plexiglas en polycarbonaat.

 

 

 

Glaslijm, uv-lijm dik, 50 gram, met 51 leds uv-zaklamp
Nieuw
Model: Dikke Glaslijm, uv-lijm 50 gram met uv-zaklamp
Glaslijm, uv-lijm dik en vullend, 50 gram, met 51 leds uv-zaklamplamp, een vullende glaslijm, lijmt onzichtbaar en kristalhelder glas op glas, metaal op glas, rvs, aluminium en andere metalen zeer snel en glashelder op glas GLAS LIJMEN IN ENKELE SECONDEN MET DEZE HELDERE EN 100% DOORZICHTIGE ..
€71,95
Excl. BTW:€59,46
Glaslijm, uv-lijm dik ( gel ), om metaal op glas, plexiglas, kristal te lijmen
Nieuw
Model: MR glaslijm, uv-lijm dik
Glaslijm, uv-lijm dik ( gel ) 10 gram, sterk vullende Glaslijm voor het onzichtbaar lijmen van uw glas, kristal en plexiglas Glaslijm, uv-lijm dik lijmt in enkele seconden zonder dat het te zien is en kristalhelder glas, plexiglas , polycarbonaat etc. Het grote voordeel van deze dikke uv-lijm,..
€17,95
Excl. BTW:€14,83
GLASLIJM, UV-LIJM 250 GRAM, met 12 leds uv-zaklamp
Nieuw
Model: MR Glaslijm 250 Gram
MR GLASLIJM, UV-LIJM 250 GRAM MET 12 LEDS UV-ZAKLAMPJE, om bliksemsnel, met groot gemak, onzichtbaar glas, plexiglas en kristal te lijmen U bepaalt zelf wannneer de lijm uithardt, dat gebeurt pas als u er uv-licht op laat schijnen. Dus uiterst precies en onzichtbaar en glashelder lijmen Als u..
€167,50
Excl. BTW:€138,43
GLASLIJM, UV-LIJM 250 GRAM~Lijmt  glas, kristal en plexiglas glashelder
Nieuw
Model: Glaslijm 250 ml
MR GLASLIJM, UV-LIJM, 250 GRAM een must have om glas gemakkelijk, glashelder en onzichtbaar te lijmen MR Uv-lijm lijmt binnen enkele seconden glashelder en onzichtbaar glas, kristal, plexiglas en metalen op glas. Wat kun je met glaslijm ( uv-lijm )?  GLASLIJM. (UV-lijm), lijmt in enkele sec..
€151,00
Excl. BTW:€124,79
GLASLIJM 50 GRAM, MET 100 ML ONTVETTER ~Onzichtbaar glas en kristal LIJMEN.
Nieuw
Model: GLASLIJM 50 GRAM, MET 100 ML ONTVETTER
UV-lijm, glaslijm 50 gram, plus  100 ml ontvetter, lijmt onzichtbaar en blijvend transparant GLAS, KRISTAL en polycarbonaat. Glaslijm, Uv-lijm, voor het onzichtbaar en helder lijmen van glas, kristal, plexiglas en lexaan en polycarbonaat. De materialen blijven met deze lijm helder en transparant...
€47,50
Excl. BTW:€39,26
GLASLIJM 50 GRAM PLUS 50 ML ONTVETTER~Snel en super helder glas en kristal lijmen.
Nieuw
Model: GLASLIJM, UV-lijm 50 GRAM PLUS 50 ML ONTVETTER
Glaslijm, uv-lijm, 50 gram met 50 ml ontvetter Glas lijmen met uv-lijm, eenvoudig, onzichtbaar en altijd 100%, ook voor metaal op glas, bijv. rvs, aluminium en koper altijd helder  blijvend en waterbestendig. GLaslijm, is een Uv-lijm, eenvoudig, onzichtbaar, super snel en 100% helder glas lijm..
€44,75
Excl. BTW:€36,98
GLASLIJM, UV-LIJM 20 GRAM~plus 50 ml ontvetter en 5 doseernaaldjes~glas en kristal helder en doorzichtig lijmen.
Nieuw
Model: UV-lijm
UV-LIJM, GLASLIJM 20 gram, met 50 ml Ontvetter razend snel en blijvend doorzichtig en helder GLAS, KRISTAL, POLYCABONAAT en PLEXIGLAS lijmen. GLAS, KRISTAL EN PLEXIGLAS ONZICHTBAAR,  HELDER EN DOORZICHTIG LIJMEN. Wat kunt u met deze lijm? Met deze lijm kunt u probleemloos en snel glas, kr..
€30,50
Excl. BTW:€25,21
GLASLIJM, UV-LIJM  50 GRAM met 51 LEDS UV-ZAKLAMP
Nieuw
Model: UV-lijm 50 gram met 51 leds uv-zaklamp
Glaslijm, uv-lijm 50 gram met 51 leds uv-lamp, lijmt glas op glas, rvs op glas, aluminium en andere metalen in enkele seconden glashelder op glas Glas, plexiglas en kristal lijmen in enkele seconden met deze heldere en 100% dorzichtige glaslijm Is deze lijm gemakkelijk in gebruik? Glaslijm (U..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
Model: GLASLIJM MET UV-ZAKLAMPJE
  ONZICHTBARE GLASLIJM, UV-LIJM, LIJMT GLAS EN KRISTAL SUPER SNEL TRANSPARANT EN HELDER, MET UV-LAMZAKLAMPJE   GLAS, KRISTAL, PLEXIGLAS EN METAAL OP GLAS LIJMEN MET BEHULP VAN EEN UV ZAKLAMPJE Waar gebruik je het uv-zaklampje voor? Om bij het lijmen van Kristal miniaturen van o.a. S..
€31,95
Excl. BTW:€26,40
Model: GLASLIJM 20 GRAM
MR GLASLIJM, UV-LIJM 20 gram, snel blijvend helder en onzichtbaar GLAS, KRISTAL , POLYCARBONAAT EN PLEXIGLAS lijmen GLASLIJM, GLAS HELDER EN ONZICHTBAAR LIJMEN, PLEXIGLAS, POLYCARBONAAT LIJMEN, MAAR OOK METAAL, RVS EN ALUMINIUM OP GLAS LIJMEN.   Is deze lijm gemakkelijk in gebruik? GLASLIJM,..
€20,95
Excl. BTW:€17,31
Model: GLASLIJM 50 GRAM
          UV-LIJM, GLASLIJM 50 GRAM , onzichtbaar GLAS, KRISTAL en PLEXIGLAS lijmen, maar  ook METAAL, RVS en ALUMINIUM onzichtbaar op GLAS lijmen.                   Onzichtbaar,Glashelder en razendsnel Glas lijmen, ook HELDER EN DOORZICHTIG LIJMEN VAN KRISTAL,PLEXIGLAS, LEXAAN,POLYCARBO..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Model: GLASLIJM 10 GRAM
    MR GLASLIJM, uv-lijm 10 gram, lijmt in enkele seconden en onzichtbaar glas, kristal en plexiglas Uv-lijm, Glaslijm, lijmt in enkele seconden onzichtbaar glas, plexiglas , polycarbonaat etc. Het grote voordeel is dan ook dat deze uithardt wanneer u dat wilt, zodat u met uiterste preci..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.