Menu
Winkelwagen

Sterke lijm voor glas, rubber, metaal steen, keramiek, aardewerk, porselein en de meeste kunststoffen.

INDUSTRIELIJM HT~Deze enorm sterke lijm blijft tot minimaal 135 graden flexibel en slagvast.
Nieuw
Model: INDUSTRIELIJM HT
 INDUSTRIELIJM HT 10 GRAM, is slagvast tot minimaal 135 graden Celsius en kan piekbelastingen hebben tot 150 graden Celsius.DEZE LIJM IS SLAGVAST TOT 135 GRADEN CELCIUS EN BLIJFT BOVENDIEN FLEXIBELWat voor lijm is het? Het is een speciaale dikke vullende en flexibele lijm voor bijna all..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
INDUSTRIELIJM ELASTIC DIK 20 GRAM
Nieuw
Model: INDUSTRIELIJM ELASTIC DIK 20 GRAM
INDUSTRIELIJM ELASTIC dik 20 GRAM, FLEXIBEL EN SUPER STERKSCHOENEN LIJMEN, O-RINGEN EN STOFHOEZEN LIJMEN, RAAMRUBBERS LIJMEN, DEURRUBBERS LIJMEN  EN AANDRIJFRIEMEN LIJMEN.Industrielijm Elastic dik is ook erg geschikt voor het lijmen van schoenen, doordat hij elastisch is en erg sterk en door..
€17,95
Excl. BTW:€14,83
ELECTRIC-FIX 2,6 ML~Voor het repareren van zwakstroomverbindingen. zoals sporen op printplaten, achterruitverwarmingen, Reparatie van flatcables, SMD-componenten etc.
Nieuw
Model: Electric-Fix
Electric-Fix 2,6 ml, een  zwakstroom geleidende lijm 2,6 ml met penseeltje!ELECTRIC-FIX, VOOR HET SNEL REPAREREN VAN VERBROKEN ZWAKSTROOM VERBINGEN, ZOALS SPOREN OP PRINTPLATEN, ASTANDSBEDIENUNGEN, ACHTERRUITVERWARMINGEN EN VELE ANDERE ZWAKSTROOMVERBINGEN.Wat is Electro-Fix voor lijm? Elec..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
 HOTFIX 85 GRAM ~Reparatiepasta voor voorwerpen die zeer heet kunnen worden.
Nieuw
Model: MR HOTFIX 85 GRAM
 MR HOTFIX, reparatiepasta voor uitlaten, uitlaatspruitstukken, kachels , ovens en ale andere voorwerpen die zeer heet kunnen worden.  HOTFIX REPAREERT LEKKEN IN UITLATEN, UITSPRUITSTUKKEN, KATALYSATOREN EN KAPOTTE DELEN VAN KACHELS, OVENS, BARBECUES, TOSTI IJZERS, FONDUSETS ETC.   ..
€25,95
Excl. BTW:€21,45
INDUSTRIELIJM GEL 20 GRAM, zeer sterke Industrielijm, die niet druipt, zeer geschikt voor poreuze materialen en verticale verlijmingen.
Nieuw
Model: Industrielijm gel voor poreuze materialen
INDUSTRIELIJM GEL 20 GRAM Rubber, Metaal, Rubber op metaal,  porselein, aardewerk,gips, beton, kunststoffen en poreuze materiaal lijmen? De IJZERSTERKE INDUSTRIELIJM GEL doet het allemaal.Wat is dat voor lijm?Industrielijm Gel super sterke industrielijm in een tube ..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
INDUSTRIELIJM EXTRA 10 GRAM~Een extra sterke 2 componenten cyaanacrylaatlijm .
Nieuw
Model: INDUSTRIELIJM EXTRA
MR INDUSTRIELIJM EXTRA 10 GRAMLIJM VOOR GLAS, METAAL OP GLAS, KRISTAL, KURK, AARDEWERK, PORSELEIN, IVOOR, KERAMIEK, RUBBER, RUBBER OP METAALl, PVC, ABS ETC.Industrielijm Extra is een extreem sterke 2-componenten cyaanacrolaat lijm met een snelle droogtijd. Deze sneldrogende 2K cyanacrolaat L..
€22,50
Excl. BTW:€18,60
INDUSTRIELIJM VISCO+ 20 GRAM~Iets dikkere en snellere lijm lijmt ook EPDM
Nieuw
Model: INdustrielijm Visco+ 20 gram
MR INDUSTRIELIJM VISCO+50 GRAMLIJM VOOR RUBBER ( ook EPDM ), HOUT, KERAMIEK, AARDEWERK,  SCHOENZOLEN EN NOG VEEL MEER MATERIALENWat is het verschil van Industrielijm VISCO+ met de gewone dunne MR Industrielijm?De Visco+ is wat sneller dan de dunne industrielijm en de lijm is ietsjes dikk..
€16,50
Excl. BTW:€13,64
INDUSTRIELIJM VISCO+ 50 GRAM~Iets dikkere en snellere lijm lijmt ook EPDM
Nieuw
Model: Industrielijm Vico+ 50 gram
MR INDUSTRIELIJM VISCO+50 GRAMLIJM VOOR RUBBER ( ook EPDM ), HOUT, KERAMIEK, AARDEWERK,  SCHOENZOLEN EN NOG VEEL MEER MATERIALENWat is het verschil van Industrielijm VISCO+ met de gewone dunne MR Industrielijm?De Visco+ is wat sneller dan de dunne industrielijm en de lijm is ietsjes dikk..
€35,75
Excl. BTW:€29,55
Industrielijm dun 28 gr en Industrielijm dik 20 gr
Nieuw
Model: INDUSTRIELIJM DUN 28 GRAM EN INDUSTRIELIJM DIK 20 GRAM
INDUSTRIELIJM DUN 28 GRAM EN INDUSTRIELIJM DIK 20 GRAMDUN VLOEIBARE LIJM EN DIKKERE LIJM, OM NIET POREUZE EN POREUZE VOORWERPEN TE KUNNEN LIJMENIs de lijm vloeibaar en waar kun je hem voor gebruiken? MR Industrielijm dun is vloeibaar als water en glashelder, en verbindt in enkele seconden g..
€29,50
Excl. BTW:€24,38
INDUSTRIELIJM XXL 20 GRAM~Aluminium, rubber, glas, aardewerk en glas super sterk lijmen.
Nieuw Populair
Model: INDUSTRIELIJM XXL 20 GRAM
INDUSTRIELIJM XXL 20 GRAM, een van onze sterkste sterkste lijmen en prettig in gebruik ook voor aluminium.ALUMINIUM LIJMEN, GIETIJZER LIJMEN, AARDEWERK LIJMEN, PORSELEIN LIJMEN, KERAMIEK LIJMEN, POLYSTONE LIJMEN, BALSA HOUT LIJMEN. Wat is er bijzonder aan deze lijm? * Lijmt  zeer goed a..
€17,95
Excl. BTW:€14,83
Industrielijm dun 28 gram plus 10 ml  PE/PP Primer~Handig om pe, pp, teflon, pom en siliconen te lijmen.
Nieuw
Model: INDUSTRIELIJM DUN 28 GRAM PLUS 10 ML PE/PP PRIMER
28 GRAM INDUSTRIELIJM DUN PLUS 10 ML PE/PP PRIMERPE EN PP, POM EN TEFLON LIJMEN  MET DEZE PE/PP LIJMSETWat doet deze pe/pp lijmset? Deze set maakt het mogelijk om pe/pp, pom, ptfe (teflon) te lijmen en kan ook bij ale andere kunststoffen worden gebruikt om de hechting te verbeteren.GEBR..
€26,50
Excl. BTW:€21,90
INDUSTRIELIJM VISCO+ 10 GRAM~Iets dikkere en snellere lijm lijmt ook EPDM
Nieuw
Model: Industrielijm visco+
MR INDUSTRIELIJM VISCO+ 10 GRAMSCHOENEN LIJMEN, ABS, CARBON, PORSELEIN, KERAMIEK, AARDEWERK, STEEN, RUBBER OP METAAL LIJMENWat is het verschil met de Industrielijm dun? Industrielijm visco+ heeft exact dezelfde lijm eigenschappen als de  Industrielijm dun alleen is deze iets dikker en daard..
€10,95
Excl. BTW:€9,05
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 25
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.