Geen Verzendkosten in Nederland

Bij bestellingen boven €60,-

Beveiligde verbinding

Snelle verzending

voordelig in gebruik

INDUSTRIELIJM EXTRA~Een extra sterke cyaanacrylaatlijm die zowel door luchtvochtigheid als door een uv-lamp uithardt.

INDUSTRIELIJM EXTRA 20 GRAM 


LIJM VOOR GLAS, METAAL OP GLAS, KRISTAL, AARDEWERK, PORSELEIN, IVOOR, KERAMIEK, RUBBER, RUBBER OP METAALl, PVC, ABS ETC.

Is de lijm vloeibaar en waar kun je hem voor gebruiken?

Industrielijm Extra is middeldik maar enigszins vloeibaar  en glashelder, en verbindt in enkele seconden gelijke en verschillende materialen zoals glas, metaal op glas, plexiglas,  metaal, porselein, keramiek, pvc, abs,, de meeste kunststoffen behalve pe en pp enzovoorts.
Deze lijm is ideaal om glas lijmen, ook metaal op glas gaat heel goed, de uitharding kan zowel met een uv-lamp als door voor vocht ( dit op plaatsen waar het uv-licht niet kan komen..

Wie gebruiken deze lijm?

In het bedrijfsleven wordt vaak van deze lijm gebruik gemaakt voor bijv. glas en plexiglas te lijmen en bijv. glas aen plexiglas vast te lijmen waar geen uv-licht kan komen..  Maar ook voor muziekinstrumenten, typeplaatjes en nog vele andere toepassingen.

Waar is de lijm tegen bestand?

Deze lijm is bestand tegen vocht, olie, benzine, alcohol en invloeden van hoge en lage temperaturen van ongeveer-80 tot +80 graden Celsius.                                                       
De lijm is op basis van  Alkoxyethyl Cyanacrylaat vervaardigd.

De lijm is prettig, gemakkelijk en erg zuinig in gebruik!


De verpakking na gebruik goed schoon maken en de dop ook goed reinigen.

Gebruiksaanwijzing:

Alvorens te gaan lijmen eerst alles schuren en/of ontvetten met MR Ontvetter, Aceton of Alcohol, nooit met terpentine of wasbenzine!!
Betreft het een verse breuk dan is bovenstaande natuurlijk niet nodig.
Breng daarna DUN aan 1 zijde de Industrielijm Extra aan, vervolgens een paar tellen stevig aandrukken en er is een sterke verbinding ontstaan. uitharden met uv-licht of gewoon laten drogen.

Na 8 uur uitharden is het resultaat optimaal.Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

INDUSTRIELIJM EXTRA 20 GRAM~Een extra sterke cyaanacrylaatlijm die zowel door luchtvochtigheid als door een uv-lamp uithardt.

  • Model: INDUSTRIELIJM EXTRA
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €24,75
  • Excl. BTW: €20,45
  • 2 of meer €24,50
  • 12 of meer €24,50

Tags: INDUSTRIELIJM EXTRA~Een extra sterke cyaanacrylaatlijm die zowel door luchtvochtigheid als door een uv-lamp uithardt., INDUSTRIELIJM EXTRA,