Menu
Winkelwagen

Moeilijk te lijmen producten lijmen

Activator spuitbus 200 ml.~ Maakt het mogelijk om moeilijk te verlijmen materialen beter te verlijmen.
Nieuw
Model: MR Activator voor Industrielijm
  MR Activator voor Industrielijm 200 ml,voor snel uitharden van de lijm. ONZE ACTIVATOR MAAKT HET MOGELIJK OM INDUSTRIELIJM EN SECONDELIJM 10 MAAL SNELLER TE LATEN UITHARDEN. Wat kun je nog meer met deze activator? Ook Chroom en Zink en poreuze materialen zijn dan prima te verlijmen. ..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
FILLER, VULSTOF  50 ML~Vulmiddel om samen met de MR Industrielijm gaten en naden op te vullen en de lijmnaad te versterken.
Nieuw
Model: FILLER, VULSTOF 50 ML
MR FILLER ( Vulstof )50 ml, vulmiddel om samen met de MR Industrielijm gaten en naden op te vullen en de lijmnaad te versterken.   FILLER ( VULSTOF ) VOOR HET SNEL VULLEN VAN KIEREN, GATEN EN NADEN IN UW LIJMVERBINDIGEN EN TEVENS HET VERSTERKEN VAN DE LIJMVERBINDING   Wat kun je met de Fil..
€14,50
Excl. BTW:€11,98
Model: Filler
MR FILLER ( vulstof ) 20 ML, samen met De dunne Industrielijm voor het vullen van gaten, oneffenheden en het verstevigen van de lijnverbinding GATEN EN NADEN IN UW LIJMVERBINDIGEN EN TEVENS HET VERSTERKEN VAN DE LIJMVERBINDING   Wat kun je met de Filler? Filler  ( vulstof ) is voor het snel ..
€8,75
Excl. BTW:€7,23
Model: Activator
MR Activator voor industrielijm 10 ml, voor het super snel laten uitharden van de industrielijm. ACTIVATOR VOOR INDUSTRIELIJM MAAKT HET MOGELIJK OM DE LIJM 10 MAAL SNELLER TE LATEN UITHARDEN. Wat kun je nog meer met deze activator? Ook Chroom en Zink en poreuze materialen zijn dan prima te ve..
€8,95
Excl. BTW:€7,40
Model: Doseenaaldjes professioneel 5 met verschillende diktes
Professionele doseernaaldjes ( 5 stuks ) om uiterts nauwkeurig te kunnen lijmen. LIJM NAUWKEURIG DOSEREN, OOK OP MOEILIJKE PLAATSEN EN HEEL  NAUWKEURIG DE LIJMM AANBRENGEN, DE NAALDJES PASSEN NIET OP EPOXYLIJM, MMA LijM  EN VLOEIBAAR STAAL. Kun je ze vaker als een keer gebruiken? Ze zijn va..
€5,45
Excl. BTW:€4,50
Model: PE/PP Primer
MR PE/PP PRIMER MET DE PE/PP PRIMER WORDT HET MOGELIJK OM PE/PP, TEFLON EN SILICONEN PRODUCTEN TE LIJMEN Wat doet de PE/PP Primer? De PE/PP Primer maakt het mogelijk om de kunststoffen Polyethyleen en Polypropyleen, teflon en siliconen zeer sterk te verlijmen, werkt tevens bij alle kunststoff..
€13,50
Excl. BTW:€11,16
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.