Menu
Winkelwagen

Gaten en naden in aluminium , staal en andere materialen dichten maar ook lijmen van metalen en aluminium

 HOTFIX 85 GRAM ~Reparatiepasta voor voorwerpen die zeer heet kunnen worden.
Nieuw
Model: MR HOTFIX 85 GRAM
 MR HOTFIX, reparatiepasta voor uitlaten, uitlaatspruitstukken, kachels , ovens en ale andere voorwerpen die zeer heet kunnen worden.  HOTFIX REPAREERT LEKKEN IN UITLATEN, UITSPRUITSTUKKEN, KATALYSATOREN EN KAPOTTE DELEN VAN KACHELS, OVENS, BARBECUES, TOSTI IJZERS, FONDUSETS ETC.   ..
€25,95
Excl. BTW:€21,45
Model: Vloeibaar staal
MR VLOEIBAAR STAAL, Metaalllijm, 30 MLGIETIJZER, REPAREREN, GIETIJZER LIJMEN, GATEN IN METAAL, GIETIJZER, HOUT, KUNSTSTOF DICHTEN, METAAL  LIJMENVloeibaar staal lijmt, dicht af en egaliseertVloeibaar staal is een 2 componenten materiaal, welke na 30 minuten handvast is en na 8 uur bij 20..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
Model: Kneedbaar aluminium
MR KNEEDBAAR ALUMINIUM 115 GRAM, vult gaten en naden in aluminium en lijmt aluminium. GIETALUMINIUM LIJMEN, GATEN IN ALUMINIUM EN ANDERE METALEN WEG WERKEN, LEKKAGES VERHELPEN, NADEN IN ALUMINIUM EN ANDERE METALEN DICHTEN, VERKEERD GEBOORDE GATEN DICTEN. Hoe is de verwerkbaarheid van kne..
€21,50
Excl. BTW:€17,77
Model: Kneedbaar aluminium
KNEEDBAAR ALUMINIUM 56 GRAM KNEEDBAAR ALUMINIUM IS IDEAAL VOOR HET REPAREREN, AFDICHTEN, LIJMEN EN OPVULLEN VAN ALUMIUM EN GIETALUMINIUM Waar gebruik je kneedbaar aluminium voor?Kneedbaar Aluminium van is gemakkelijk en snel te verwerken en ideaal  voor het lijmen, repareren, afd..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Model: Kneedbaar staal
KNEEDBAAR STAAL 115 GRAM KNEEDBAAR METAAL VOOR HET OPVULLEN VAN GATEN, NADEN EN KIEREN IN METAAL EN HET DICHTEN VAN LEKKAGE IN LEIDINGEN, KAN OOK GEBRUIKT WORDEN VOOR BIJV.. KUNSTSTOFFEN,  HOUT, KERAMIEK EN AARDEWERK Kun je het goed verwerken? ..
€21,50
Excl. BTW:€17,77
KNEEDBAAR STAAL 56 gram
Populair
Model: Kneedbaar staal
  KNEEDBAAR METAAL 56 GRAMGIETIJZER LIJMEN, GATEN IN METAAL LIJMEN EN DICHTEN, NADEN DICHTEN .kNEEDBAAR METAAL/STAAL is super gemakkelijk te verwerken , en ideaal is voor het lijmen en afdichten van alle staalsoorten.Wat  voor toepassingen heeft kneed..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.