Menu
Winkelwagen

Handige hulpmiddelen

Lijmverwijderset
Nieuw
Model: MR Lijmset lijmverwijderaars
Setje van 2 lijmverwijderaars, voor Industrielijm 20 g ( ook secondelijm ) en voor Uv-lijm, Glaslijm 10 g Gebruiksaanwijzing lijmverwijderaar Industrielijm en Secondelijm: Als er lijm geknoeid is op harde materialen, kunt u de lijmresten dagen erna nog verwijderen met de MR Lijmverwijderaar. ..
€21,75
Excl. BTW:€17,98
Industrielijm spuitbus 200 ml
Nieuw
Model: MR Activator voor Industrielijm
Activator voor Industrielijm spuitbus 200 ml De MR Activator industrielijm is perfect voor het snel uitharden van industrielijm/secondelijm. Deze lijm maakt het mogelijk om industrielijm en secondelijm tot wel 10x sneller te laten uitharden. Wat kun je met deze activator ? Je kunt het ge..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
Doseerpistool 2 componentenlijm 50ml 1:1
Nieuw
Model: DOSEERPISTOOL VOOR 2 COMPONENTENLIJN PATRONEN VAN 50 ML
Doseerpistool voor 2 componentenlijm 50ml 1:1 Een sterk hoogwaardig dubbelloops lijmpistool om snel en nauwkeurig te doseren. Dit product is alleen geschikt voor het verwerken van 50ml cartridges/patronen.  Geschikt voor producten bestaande uit 2 componenten. Ideaal te combineren met onz..
€24,75
Excl. BTW:€20,45
Mengtuitjes ( mixertips ) , voor het automatisch mengen van de epoxylijm Industrie
Nieuw
Model: Mengtuitjes ( Mixertips )
MIXERTIPS 3 stuks, mengbuisjes voor de Epoxylijm Industrie. MET DEZE MIXERTIPS, MENGBUISJES, WORDT DE MMA LIJM ALTIJD IN DE JUISTE MENGVERHOUDING  GEMENGD, ZODAT EEN SPATEL MEESTAL NIET NODIG IS. Hoe werkt deze mixertip? De Bajonetsluiting los draaien en de mixertip erop draaien. Deze mixe..
€3,80
Excl. BTW:€3,14
MIXERTIPS, MENGBUISJES VOOR INDUSTRIELIJM EXTRA
Nieuw
Model: MIXERTIPS, MENGBUISJES VOOR INDUSTRIELIJM EXTRA
MIXERTIPS, MENGBUISJES VOOR INDUSTRIELIJM EXTRA ( 3 stuks ) DEZE MIXERTIP, MENGBUISJE,  ZORGT ER VOOR DAT DE INDUSTRIELIJM EXTRA IN DE JUISTE VERHOUDING GEMENGD WORDT, ZODAT EEN SPATEL MEESTAL NIET NODIG IS.   Hoe werkt deze mixertip? De Bajonetsluiting los draaien en de mixertip erop dr..
€3,80
Excl. BTW:€3,14
ONTVETTER 100 ML~Sterke ontvetter om uw te lijmen projecten vetvrij te maken.
Nieuw
Model: MR Ontvetter 100 ml
MR ONTVETTER 100 ML, om de te lijmen delen goed schoon te maken.   OM ERVOOR TE ZORGEN DAT DE TE LIJMEN DELEN GOED SCHOON EN VETVRIJ ZIJN , ZODAT ZE BETER HECHTEN. Wat doet de ontvetter? Om een goede lijmverbinding te krijgen is het absoluut nodig om de te lijmen oppervlaktes erg goed ..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Mr Filler vulstof 50 ml (80 gram)
Nieuw
Model: FILLER, VULSTOF 50 ML
Mr Filler vulstof 50 ml (80 gram) Mr Filler is een vulmiddel om samen met de Mr Industrielijm gaten en naden op te vullen en de lijmnaad te versterken. De filler is een vulstof voor het snel vullen van kieren, gaten en naden in lijmverbindingen. En tevens ook voor het versterken van de lijmver..
€14,50
Excl. BTW:€11,98
MIXERTIPS~mengbuisjes voor het VLOEIBAAR STAAL , EPOXYLIJM INDUSTRIE en MMA Lijm
Nieuw
Model: MIXERTIPS, MENGBUISJE
MIXERTIPS, mengbuisjes voor de JUISTE MENGVERHOUDING VAN VLOEIBAAR STAAL en de EPOXYLIJM INDUSTRIE( 3 stuks ) MET DEZE MIXERTIPS, MENGBUISJES, WORDT HET VLOEIBAAR STAAL EN DE EPOXYLIJM INDUSTRIE IN DE JUISTE VERHOUDING GEMENGD, ZODAT EEN SPATEL MEESTAL NIET NODIG IS.   Hoe werkt deze mixert..
€3,80
Excl. BTW:€3,14
Model: Lijmverwijderaar 10 ml
MR LIJMVERWIJDERAAR 10 ml, voor het verwijderen van secondelijmen en industrielijmen Lijmverwijderaar verwijdert snel en grondig alle secondelijmen en industrielijmen. Verwijdert geen 2 componenten en uv-lijm, daar hebben we  andere producten  voor Waar gebruik je de lijmverwijderaar voor? D..
€8,25
Excl. BTW:€6,82
Model: Filler
Mr Filler vulmiddel 20 ml (35 gram) Gebruik dit product samen met de dunne Industrielijm voor het vullen van gaten, naden, oneffenheden en het verstevigen van de lijmverbinding. Wat kun je met de Filler? Deze Filler (vulstof) is voor het snel vullen van gleuven, gaten, voegen, overbrugginge..
€8,75
Excl. BTW:€7,23
Model: Activator
Activator voor industrielijm 10 ml Deze lijm is een geweldige lijm voor het super snel laten uitharden van de industrielijm. De industrielijm van Mr Activator maakt het mogelijk om de lijm wel 10 maal sneller te laten uitharden. Voor welke verlijmingen kun je de MR Activator voor Industriel..
€8,95
Excl. BTW:€7,40
Model: Doseenaaldjes professioneel 5 met verschillende diktes
Doseernaaldjes 5 stuks kopen? Gebruik dit product om lijm nauwkeurig te doseren. Ook heel goed te gebruiken om te lijmen op moeilijke plaatsen en daarbij de lijm heel nauwkeurig aan te brengen. Waar de naaldjes niet op passen: Epoxylijm MMA lijm Vloeibaar staal Zijn de naaldj..
€5,45
Excl. BTW:€4,50
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.